Job og uddannelse

Vil du passe på vores unikke danske kyster, både nu og i fremtiden?

Danmark har mere end 7.300 km kyststrækning. Hver dag arbejder Kystdirektoratet for, at benyttelse og beskyttelse går hånd i hånd på hver en kilometer. Det er en opgave, der kræver en bred palette af faglige profiler. Her på siden kan du blive klogere på, hvor vi har brug for lige netop dig.

En alsidig arbejdsplads

Langs de danske kyster findes store værdier som natur, kulturarv og turisme. Her ligger der bysamfund med infrastruktur og erhverv. Ved kysterne leves der liv. Kystdirektoratet arbejder for, at livet ved kysten forsat kan leves trygt og sikkert i fremtiden.

Vores opgaver spænder vidt og bredt i hele Danmark. Hver dag arbejder vi med klimatilpasning, kystbeskyttelse, sagsbehandling, dataindsamling og formidling. Funktioner som HR, regnskab, it og kantine skaber rammerne for den gode arbejdsplads.

Her kan dit arbejde blive synligt i naturen. Du kan gøre en konkret forskel for borgere og samfundet som helhed.

Hvor kan du komme i spil?

Skal din viden skabe værdi for mennesker, natur og de danske kyster i en verden præget af klimaforandringer, så er vi måske din næste arbejdsplads.

I vores jobunivers kan du møde nogle af vores medarbejdere, se vores ledige stillinger og læse mere om os som arbejdsplads.

Velkommen til

Tilmeld dig Kystdirektoratets jobagent

Motiverede medarbejdere, der tager ansvar og præsterer, skaber arbejdsglæde samt bidrager til løsning af opgaver og trivsel. Hos Kystdirektoratet ønsker vi motiverede ansøgere, og vi har derfor oprettet en jobagent. 

Tilmeld dig Kystdirektoratets jobagent og få tilsendt ledige stillinger, der matcher dine jobkriterier.