Kystdirektoratet som arbejdsplads

Sofie og Nikolai er begge flyttet til det Vestjyske for at arbejde ved Kystdirektoratet.

Vi spørger om hjælp, giver input og arbejder mod samme mål

På vores hovedkontor i Lemvig er vi ca. 100 medarbejdere. Her møder du både nyuddannede, dem med en stor erfaring og alt midt imellem.

Her kan du gøre en forskel

Og du kan være sikker på, at dine kolleger er her for at gøre det samme.

Hos Kystdirektoratet kommer du til at løse opgaver, der skaber værdi for samfundet.

Kysten, naturen og de mennesker, der bor tæt på, er fokus for vores arbejde. Her gør vi en forskel. Uanset hvilken funktion du har, er du en del af løsningen.

Vi ved af erfaring, at samarbejdspartnere, borgere og andre interessenter oplever os som fagligt dygtige og troværdige, og de har stor tillid til vores opgaveløsning.

I hverdagen arbejder du selvstændigt med ansvar for egne opgaver og deltager i samarbejder med kompetente kolleger.

Om at arbejde i Kystdirektoratet

"Det vigtigste for mig ved at arbejde hos Kystdirektoratet er, at vi bidrager positivt til naturbeskyttelse og passer på kysterne både nu og i fremtiden."

Hanne, Biolog og sagsbehandler

Et arbejdsliv i udvikling

Hos Kystdirektoratet oplever medarbejderne at være i faglig udvikling, og det er vi stolte af. Det ligger i vores DNA, at vi er en arbejdsplads, der gennem løsningen af kerneopgaverne formår at udvikle den enkelte medarbejder.

Som medarbejder hos os får du mulighed for kurser og uddannelse. Og du får opgaver, der både udfordrer og udvikler dig som medarbejder.

Vi har nemlig høje forventninger til dig og din faglighed.

Balancen mellem arbejdsliv og fritid

Kystdirektoratet lægger vægt på at fremme din trivsel gennem fleksible arbejdsvilkår i et godt arbejdsmiljø.

Du får mulighed for at planlægge og tilrettelægge dine opgaver i en fornuftig balance mellem arbejde og fritid. Det betyder, at du under hensyn til dine opgaver og kolleger i vid udstrækning kan tilrettelægge din egen arbejdstid.

Hos os oplever vores medarbejdere forståelse og respekt fra både kolleger og ledere, når hverdagen ind i mellem rammes af noget uforudset. Vi ønsker at være en rummelig arbejdsplads, hvor den enkelte trives gennem livets forskellige faser. Her er en medmenneskelig tilgang, som en medarbejder udtrykker det.

Det bliver udmøntet i blandt andet flekstid, lukkedage, omsorgsdage og barnets 1. og 2. sygedag, hvilket er med til at danne rammerne for det fleksible arbejdsliv.

Efter arbejde kan du være ved Vesterhavet på 15 minutter.

Få udsigt til vandet og nye kolleger

Det ligger os på sinde at have et godt kollegialt sammenhold. Du er inviteret med, når vi holder sociale arrangementer, der skaber fællesskab på tværs af arbejdspladsen.

F.eks. kan du se frem til julefrokost, sommerfest, teamtur, fredagscafé – og naturligvis hyggelige frokostpauser med udsigt over Limfjorden.

Vores beliggenhed betyder, at mange af dine kolleger er tilflyttere. Andre har allerede udforsket alle hjørner af Vestjylland. Uanset hvor du kommer fra, har du mulighed for at skabe dig et netværk af kolleger. Vi står klar til at tage godt imod dig.

Et job i Kystdirektoratet betyder, at du får kolleger i hele Miljøministeriet.
Læs mere om at være en del af Miljøministeriet