Høring af ansøgning om Kystbeskyttelse ved Lønstrup

Kysdirektoratet har modtaget en ansøgning om tilladelse til at foretage kysbeskyttelse i form af strandfodring i Lønstrup.

Kystdirektoratet behandler ansøgningen efter kystbeskyttelseslovens jf. § 3, stk. 1 jf. § 3, stk. 5 (LBK nr. 57 af 21/01/2019).

Vi skal vurdere, om der skal udarbejdes en konsekvensvurdering i henhold til bekendtgørelse om administration af internationale naturbeskyttelsesområder samt beskyttelse af visse arter for så vidt angår anlæg og udvidelse af havne og kystbeskyttelsesforanstaltninger samt etablering og udvidelse af visse anlæg på søterritoriet (BEK nr. 1062 af 21/08/2018).

Vi kan oplyse, at Miljøstyrelsen, som kompetent VVM myndighed, har truffet afgørelse om, at projektet ikke er VVM pligtigt. Afgørelsen kan læses på Miljøstyrelsens hjemmeside www.mst.dk.

Vi kan oplyse, at det ansøgte projekt vil finde sted tæt ved Natura 2000-område: nr. 7 ”Rubjerg Knude og Lønstrup Klit”.

Vi kan desuden oplyse om at der er kendskab til forekomst af bilag IV arten marsvin i området.

Eventuelle bemærkninger bedes indsendt senest den 11. september 2019.

Vi gør opmærksom på, at der er åbenhed i Kystdirektoratets sagsbehandling, og at indkomne høringssvar er omfattet af reglerne om aktindsigt.

For god orden skyld skal vi desuden oplyse, at jeres høringssvar, vil kunne optræde i Kystdirektoratets afgørelse, som blandt andet offentliggøres på vores hjemmeside. Derudover vil indkomne bemærkninger bliver videresendt til ansøger.

Ved henvendelse om sagen venligst opgiv sagnummer 19/00994.

Høring af Kystbeskyttelse ved Lønstrup.

Yderligere information

Medarbejder: Nikolaj Michelsen
E-mail: nim@kyst.dk
Telefonnr.: 91 33 84 26