Velkommen til vores nye hjemmeside

Kystdirektoratet har fået en ny hjemmeside. Her kan du hurtig og nemt søge om dispensation fra strandbeskyttelse og klitfredning eller søge viden om kyster og risikoen for oversvømmelse og erosion i Danmark.

Et mere indbydende design og ny struktur skal gøre det nemt og overskueligt at finde det, du har brug for. Det er nogle af forbedringerne på Kystdirektoratets nye hjemmeside, der netop er gået i luften.  På forsiden af kyst.dk kan du via genveje hurtigt få adgang til det indhold, som er relevant for netop dig som borger, kommune eller forening/virksomhed.

- Formidling af viden om Danmarks mere end 7.300 km kyster er en kerneopgave for Kystdirektoratet. Samtidig vil vi gerne gøre det let at finde hjælp f.eks. til at søge om tilladelse eller dispensation. Derfor har vi givet vores hjemmeside et markant løft, så borgere, kommuner og andre får en langt bedre indgang til og forhåbentlig også finder indholdet relevant, siger kystdirektør Merete Løvschall. 

Udover mere moderne design, bedre opbygning og en god søgemaskine giver den nye hjemmeside adgang til Kystdirektoratets rapporter, vejledninger og analyser om bl.a. blandt andet kystteknik, klimaændringer og kystbeskyttelse, som nu er samlet ét sted under publikationer.

Målinger og data vedrørende vandstande og bølger ligger på hjemmesiden under Søterritoriet. 

- Jeg er rigtig glad for, at vi også er lykkes med at integrere det tidligere kyst.online, så de aktuelle målinger for vandstande, vind og bølger også kan ses på en mobiltelefon. Det tænker jeg er stor fordel for sejlere og andre, der færdes ved kysten, fortsætter Merete Løvschall.

Kontakt os
Har du kommentarer til hjemmesiden, er du meget velkommen til at skrive direkte til webmaster@kyst.dk